با حضور مسوولان دانشگاهی و جمع کثیری از بازنشستگان دانشگاه:کانون مهر بازنشستگان دانشگاه مازندران راه اندازی شد مسول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ماندران در پنجمین دور نشست هیات رییسه دانشگاه با اعضای هیات علمی در دانشکده علوم انسانی: رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجتماع عظیم و پرشکوه بسیجیان در ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم توسط هیات مذهبی محبان الحسین دانشگاه مازندران سیزدهمین جلسه اساتید روحانی عضو هیات علمی دانشگاه مازندران در پی عملیات ترویستی اهواز صادر شد:بیانیه‌ هیات رییسه دانشگاه مازندران پیام رهبر معظم انقلاب در پی حادثه تروریستی در اهواز:دستگاه‌های مسؤول دنباله جنایتکاران را تعقیب و به پنجه قضایی بسپارند برگزاری کارگاه دانش افزایی اعضای هیئت علمی سومین دوره هم اندیشی کارمندان دانشگاه مازندران

فضیلت و اهمیت حج

حج در اصطلاح شرع مقدس، مجموعه‌ای از مناسک خاص است که یکی از ارکان زیربنایی اسلام به شمار می‌آید، چنان که در روایتی از حضرت امام باقر(علیه السلام) آمده است: «بُنی الاسلام علی خمس؛ علی الصلاة والزکاة والصوم والحج والولایة»(۱)؛ اسلام بر پنج پایه بنا شده است: نماز، زکات، روزه، حج و ولایت.
حج خواه حج واجب باشد یا مستحبّ، فضیلت و پاداش فراوان دارد و از پیامبر اعظم و اهل بیت مطهّر آن حضرت ـ صلوات الله علیهم اجمعین ـ روایات بسیاری در فضیلت حج وارد شده است. امام صادق(علیه السلام) می‌فرمایند: «الحاجّ والمعتمر وَفدُ الله، إن سألوهُ أعطاهم و إن دَعوهُ اجابهم و إن شفعوا شفّعهم و إن سکتوا ابتدأهم ویُعوّضون بالدّرهم ألف ألف درهم».(۲)

«حج‌گزاران و عمره‌گزاران، ره‌پویان راه خدایند؛ اگر از او طلب کنند، عطا فرماید و چون او را بخوانند، پاسخ دهد و چون شفاعت کنند، بپذیرد و آن گاه که خاموشی گزینند، با آنان شروع نماید و آنان در مقابل هر درهم ‍[که در حج هزینه کنند] هزار هزار درهم باز پس گیرند».

۱. وسائل الشیعة، ج۱، ص۷، باب ۱، م ۱ ـ و الکافی، ج۲، ص ۱۸، م۱.
۲. الکافی، ج۴، ص ۲۵۵، م۱۴.