پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی درگذشت حضرت آیت الله مهدوی کنی سلسله مباحث سبک زندگی با حضور دکتر حلیمی رئیس مجلس خبرگان رهبری صبح امروز (سه‌شنبه 29/7/93) به ملکوت اعلی پیوست. سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکم آغاز دوره جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی زندگینامه: نمر باقر النمر (۱۳۳۹) انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه مازندران برنامه صندلی داغ را برگزار می نماید انجام فعاليت هاي فرهنگي در خوابگاه ها با حضور مبلغين رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان خبر داد: آغاز ثبت نام عمره دانشگاهیان از 27 مهر ماه/ وام یک میلیون تومانی برای زائرین رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از اقشار مختلف مردم: واقعه غدیر منطق مستحکم اسلام در نفی نگاه سکولار است/تلاش آمریکا و هم‌پیمانانش در مواجهه دروغین با داعش متوجه ایجاد دشمنی میان مسلمانان است

از سحر خیزی طبیعت پیام بگیرید

از قانون سحر خیزی طبیعت پیام بگیرید.

هیچ خروسی نیست که تا ساعت 9 یا 10 بخوابد و هیچ مرغی نیست که به بهانه اینکه امروز جمعه است بیشتر بخوابد.هیچ مرغی نیست که تا پاسی از شب بیدار باشد..

این سحرخیزی مرغ و خروس ها این آوای طبیعت حتما پیامی دارد. شهودی زندگی کردن طبیعت همین است. به طبیعت نگاه کنید و بر اساس آنچه از طبیعت الهام میگیرد زندگی کنید. مرغ و خروس روز جمعه بیشتر میخوابند؟.

اتفاقا روز جمعه روز خلا است. روز خلا روز خلوت و ارتباط با خدا و پرداختن به خود است.اتفاقا روز جمعه روزی است که باید زودتر برخاست. ثابت شده است که فتوسنتز گیاهان با سپیده دم شروع می شود و چرخه تاریکی متوقف می شود و گیاه چرخه نوری خود را آغاز میکنید.

صدقانه از خود بپرسید: چرخه فتوسنتز شما از چه ساعتی شروع می شود؟

بیایید قوانین هستی را بشناسیم از طبیعت الهام بگیریم و سنت های الهی را زندگی کنیم که به لطف الهی شایسته عشق و هدایتیم و سزاوار افزونی و برکت..

حالا یه راز را برای شما افشا خواهم کرد:

از دیدگاه دیگر به سحرخیزی نگاه میکنیم

از زمان مغرب یعنی زمانی که آفتاب غروب میکند و شب فرا می رسد و بیشتر و بیشتر همه جا را در خود فرو می برد انرژی کیهانی بیشتر می شود. طبیعت بسیار آرام میگیرد و ما هم باید آرام بگیریم و در قرآن آمده: ما شب را مایه آرامش شما قرار دادیم.

به همین خاطر است که شب هنگامی که انرژی هستی سرشار است خواب به شما آرامش بیشتری می دهید.

هر چقدر در روز بخوابید جای خواب شبانه را نمی گیرد.خودتان اعتراف میکنید که هرگز خواب روز خواب شب نمیشود. در شب همه عوامل انرژی زا وجود دارد.

اگر شب زودتر بخوابید از کائنات انرژی دریافت میکنید و آرامش بیشتری در چهره و درون شما پیدا خواهد شد.

هر چه شب زودتر بخوابید بهتر است. انرژی بیشتری دریافت خواهید کرد.اگر باور نمیکنید امتحان کنید

این خوابیدن در اوج انرژی موجب شارژ عصبی و مغناطیسی ما می شود. این روند انرژی کائنات ازاذان مغرب شروع می شود و همین طور تا اذان صبح ادامه می یابد.

هنگام اذان صبح انرژی به اوج خود میرسد و از اذان صبح تا اذان مغرب به تدریج از انرژی کاسته می شود و هر چه طول روز راطی میکنیم کمتر و کمتر می شود.

پس اوج انرژی در لحظات پیش از طلوع است.اذان صبح تا طلوع آفتاب بهترین و مناسبترین زمان از دیدگاه انرژی هستی و کیهانی است و انرژی جذاب هستی آماده جذب و خلق و ایجاد خواسته ها و نیات پاک درونی شماست.

اگر در اوج انرژی دعا کنید امکان مستجاب شدن دعایتان بسیار بسیار بیشتر است. بهترین زمان برای مراقبه در زمان اوج انرژی است. اگر میخواهید در زمان اوج انرژی بیدار شوید باید شب زود بخوابید تا انرژی کائنات را به اندازه کافی دریافت کرده باشید.

حدیثی داریم که میگوید: هر گاه از خداوند مهربان چیزی خواستید صبح زود خواسته تان را بیان کنید از اذان صبح تا طلوع آفتاب دو فرشته ندا در میدهند که آیا حاجتمندی هست تا ما حاجتش را دهیم؟

حضرت محمد می فرمایند: صبح زود بیادر شوید که از گشتن روی زمین و تحصیل معاش موثرتر است.

اگر من و شما معتقد باشیم که روزی دهنده به معنای گسترده آن خدای مهربان است مطمئنا سحرخیزی را از تقلا کردن و دست و پا زدن برای توانگری موثرتر می دانیم.

ممکن است بگویید من ساعت 8 کارم شروع میشود و ساعت 5 صبح برای چی بیدار شوم؟ خوب بعد از مراقبه و نماز میتوانید کارهای عقب افتاده تان را انجام دهید تا ساعت 8 شود.

مهم این است که به هیچ عنوان این سپیده دم را که انرژی هستی در اوج خود است را نخوابید.عاقلانه نیست ساعتی را که خدا روزی به بندگان تقسیم میکند ما به واسطه خوابیدن خود را از دریافت روزی محروم بداریم.

شاید یکی از دلایل عدم موفقیت شما و بی پولی شما این است که هنگام تقسیم روزی الهی خواب هستید.

بیدار و پر سپاس و دعا باشید و سپیده تا طلوع را در محضر الهی حاضر باشید که سحرخیزی قانون طبیعت و سنت زیبای الهی است.