جلسه تخصصی واکاوی اجرائی شدن عفاف و حجاب در دانشگاه باتاکید بر چالش های پیش رو برگزاري دوره آموزش مجازي بهانه وصل در ايام ماه مبارك رمضان بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از استادان، نخبگان و پژوهشگران دانشگاه‌ها: مراسم معنوي احياءليالي پر فيض قدر در آستانه فرا رسیدن سالروز حماسه غرور آفرین عملیات بیت المقدس برگزار شد:مراسم گرامی داشت آزادسازی خرمشهر برگزاری پنجاه و پنجمین نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه مازندران با موضوع «نقش اخلاق حرفه ای در ارتقا جایگاه دانشگاه» برگزاری کارگاه توانمند سازی اعضای طرح حکمت دانشجویان دانشگاه مازندران با حضور مدیر امور مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ها

خداوند به همه‌ی کارهای خوب پاداش می‌دهد

پاداش کار خوب

یکی بود، یکی‌ نبود. در زمان حضرت پیغمبر(ص)، در یک روز گرم تابستانی، مردی از صحرایی رد می‌شد. آفتاب به همه‌جا می‌تابید و زمین داغ داغ بود. مرد از تشنگی، به سختی راه می‌رفت. ناگهان چشمش به سگی افتاد که روی زمین دراز کشیده بود. سگ از شدت تشنگی، در حال مرگ بود. مرد به فکر چاره افتاد؛ آنقدر گشت تا چاهی پیدا کرد. اما چاه خیلی گود بود. مرد، کلاه خود را از سر برداشت. پارچه‌ای را هم که به سرش بسته بود، رشته رشته کرد. سپس آن را به صورت طناب درآورد. طناب را به کلاه بست و با آن، از چاه آب کشید. سگ آب را نوشید و از مرگ نجات پیدا کرد.

کسانی که به خدمت پیغمبر (ص) می‌رفتند، این داستان را برای ایشان تعریف کردند. حضرت محمد (ص) فرمود: «کار این مرد در نظر خداوند خیلی بزرگ است. برای همین، اگر گناهی هم از او سر زده باشد، تمام آنرا می‌بخشد.»

کسانی که این سخنان را شنیدند، با خود گفتند: «وقتی در نظر خداوند، محبت کردن به سگی پاداش دارد، محبت و نیکی به مردم چه قدر پاداش خواهد داشت؟»

داستانی از بوستان سعدی