با حضور مسوولان دانشگاهی و جمع کثیری از بازنشستگان دانشگاه:کانون مهر بازنشستگان دانشگاه مازندران راه اندازی شد مسول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ماندران در پنجمین دور نشست هیات رییسه دانشگاه با اعضای هیات علمی در دانشکده علوم انسانی: رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجتماع عظیم و پرشکوه بسیجیان در ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم توسط هیات مذهبی محبان الحسین دانشگاه مازندران سیزدهمین جلسه اساتید روحانی عضو هیات علمی دانشگاه مازندران در پی عملیات ترویستی اهواز صادر شد:بیانیه‌ هیات رییسه دانشگاه مازندران پیام رهبر معظم انقلاب در پی حادثه تروریستی در اهواز:دستگاه‌های مسؤول دنباله جنایتکاران را تعقیب و به پنجه قضایی بسپارند برگزاری کارگاه دانش افزایی اعضای هیئت علمی سومین دوره هم اندیشی کارمندان دانشگاه مازندران

ابراز علاقه دختر كلينتون به اسلام

دختر بيل كلينتون، رئيس‌جمهور پيشين آمريكا، چندي پيش، پس از دريافت تفاسير انگليسي قرآن كريم، به اسلام علاقه‌مند شده است.

آيت‌الله سيدكمال فقيه ايماني در گفت‌وگو با خبرنگار «بازتاب»، ضمن بيان اين مطلب گفت: چند سال پيش دختر كلينتون با ارسال نامه‌اي به مؤسسه تحقيقاتي اميرالمؤمنين(ع) در اصفهان، درخواست تعدادي كتاب تفسير و ديگر آثار اسلامي كرد كه مؤسسه نيز اين كتاب‌ها را براي وي ارسال و پس از مدتي، رئيس دفتر بيل كلينتون، مرسوله پستي را اعلام وصول كرد.

استاد حوزه علميه اصفهان افزود: بنا بر برخي اخبار رسيده، دختر كلينتون كه با مطالعه كتاب‌ها به اسلام علاقه‌مند شده بود، مادرش را نيز با اين تعاليم آشنا نموده و در مورد مباني اسلام با او گفت‌وگو كرده است.

هيلاري كلينتون، مادر چلسي كلينتون، خود نيز از سناتورهاي ايالات متحده آمريكا و از كانديداهاي احتمالي حزب دمكرات آمريكا در انتخابات آينده رياست‌جمهوري در سال 2008 به شمار مي‌رود.
وي گفت: البته درباره مسلمان شدن دختر رئيس‌جمهور آمريكا خبر دقيقي به ما نرسيده است.

به گفته رئيس مؤسسه تحقيقاتي اميرالمؤمنين(ع)، روزانه نامه‌هاي بسياري از اقصي نقاط جهان به اين مؤسسه مي‌رسد و نزديك به يك سال است كه سيل نامه‌هاي جوانان جهان، اطلاعاتي در‌باره حضرت مهدي(عج) مي‌خواهند و اين مؤسسه هم كتابي را در همين زمينه در دست ترجمه دارد.

گفتني است، مؤسسه تحقيقاتي اميرالمؤمنين(ع) قرآن را به زبان‌هاي انگليسي، مالايي، روسي، ايتاليايي، چيني و آلماني ترجمه كرده و روزانه، نزديك به پنجاه بسته كتاب به كشورهاي اروپايي و آمريكايي مي‌فرستد و علاقه‌مندان به دين اسلام با ارسال نامه، مي‌توانند از كتاب‌هاي رايگان اين مؤسسه با زبان‌هاي خارجي استفاده كنند.