برگزاری کارگاه دانش افزایی اعضای هیئت علمی سومین دوره هم اندیشی کارمندان دانشگاه مازندران هشتمین ضیافت اندیشه استادان دانشگاه مازندران جلسه تخصصی واکاوی اجرائی شدن عفاف و حجاب در دانشگاه باتاکید بر چالش های پیش رو برگزاري دوره آموزش مجازي بهانه وصل در ايام ماه مبارك رمضان بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از استادان، نخبگان و پژوهشگران دانشگاه‌ها: مراسم معنوي احياءليالي پر فيض قدر در آستانه فرا رسیدن سالروز حماسه غرور آفرین عملیات بیت المقدس برگزار شد:مراسم گرامی داشت آزادسازی خرمشهر برگزاری پنجاه و پنجمین نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه مازندران با موضوع «نقش اخلاق حرفه ای در ارتقا جایگاه دانشگاه»

برگزاری دعای توسل در مسجد محدثین بابل

السلام علیک یا صاحب الزمان

با توجه به اینکه مراسم پرفیض دعای توسل هر هفته در مسجدمقدس محدثین بابل  در روز سه شنبه ها برگزار می گردد.از اینرو کانون مراسمات و هئیت های مذهبی اقدام به عزیمت دانشجویان در هر دو هفته یکبار به این مسجد مقدس می کند. ساعت حرکت سرویس ها از خوابگاهها  20:45 می باشد.