بیانات در دیدار جمعی از استادان، نخبگان و پژوهشگران دانشگاه‌ها: مراسم معنوي احياءليالي پر فيض قدر در آستانه فرا رسیدن سالروز حماسه غرور آفرین عملیات بیت المقدس برگزار شد:مراسم گرامی داشت آزادسازی خرمشهر برگزاری پنجاه و پنجمین نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه مازندران با موضوع «نقش اخلاق حرفه ای در ارتقا جایگاه دانشگاه» برگزاری کارگاه توانمند سازی اعضای طرح حکمت دانشجویان دانشگاه مازندران با حضور مدیر امور مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ها برگزاری جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه مازندران در آغازین روزهای سال 1397 حضور و سخنرانی رهبر معظم انقلاب در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی در آغاز سال ۱۳۹۷ پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز سال ۱۳۹۷ برگزاری مراسم فاطمیه در دانشگاه مازندران به همراه ویژه برنامه «مهمان مادر» مراسم وداع با شهید گمنام

بسم رب المهدی

قال الصادق (ع) :

لَو أدرَکتُهُ لَخَدَمتُهُ أيّامَ حَياتي . ( غيبه النعماني /245 )

اگر مهدي (ع) را درک مي کردم ، تمامي روزهاي عمرم را به خدمت او مي پرداختم .

3 ـ ترس از دشمن :

قال الکاظم (ع) :

القائِمُ الَّذي يُطَهِّرُ الأرضَ مِن أعداءِ اللهِ عَزَّوَجَلَّ وَ يَملَاُها عَدلاً کما مُلِئَت جَوراً وَ ظُلماً ، هُوَ الخامِسُ مِن وُلدي . لَهُ غَيبَتٌ اَمدُها خَوفاً علي نَفسِهِ . ( کمال الدين 2/361 )

قائمي که عرصةزمين را از لوث دشمنان خداي عزوجل پاکيزه گرداند و آن را لبريز از عدل کند ، چنانکه از جور و ظلم آکنده باشد ، همان پنجمين از فرزندان من باشد ، او را ، از بيم جان خود ، غيبتي باشد که مدتش طولاني شود .

عاقلان جملگي بر آنند که آدمي بايد از خطر بهراسد و بي هدف جان شيرين را به کام مرگ نفرستد . از اين رو پيامبران و امامان (ع) همچون ديگر مردمان وظيفه دارند که از جاان خود محافظت کنند و در اين راه از هيچ کوششي دريغ نورزند و حضرت مهدي (ع) نيز به عنوان آخرين فرد از تبار پاک آنان ، وظيفه دارد براي آيندةجهان خود را از گزند خائنان در امان نگاه دارد .

4 ـ تعلل و بي وفايي مردم :

قال المهدي (ع) :

لَو أنَّ أشياعَنا وَ فَّقَهُمُ اللهُ لِطاعَتِهِ عَلَي اجتِماعِ مِنَ القُلُوبِ فِي الوَفاءِ بِالعَهدِ عَلَيهِم ، لَما تَأخَّرَ عَنهُمُ اليُمنُ بِلِقائِنا وَ لَتَعَجَّلَت لَهُمُ السَّعادَتُ بِمُشاهَدَتِنا عَلَي حَقِّ المَعرِفَتِ وَ صِدقِها مِنهُم بِنا . ( الاحتجاج 2/602 )

اگر شيعيان ما ـ که خداي آنان را بر طاعتش توفيق دهاد ـ با دلهايي يکپارچه برعهد خويش وفادار بودند ، به يمن لقاي ما نائل مي شدند و سعادت ديدار ما به آنان روي مي آورد ؛ ديداري که با شناخت حقيقي و درست ايشان نسبت به ما همراه بود .

قال المهدي (ع)  :

أمّا وَجهُ الاِنتِفاعِ بي في غَيبَتي ، فَکَالاِنتِفاعِ بِالشَّمسِ اِذا غَيَّبَتها عَنِ الاَبصارِ السَّحابُ .

و اما نحوه بهره وري از من در دوران غيبتم ، همچون بهره وري از خورشيدي است که ابرها آن را از ديدگان پنهان داشته باشند .

در دوران غيبت کبري به حکم اينکه ارتباط مستقيم با امام زمان (ع) مقدور نيست ، وظيفه مردمان آن است که براي آشنايي با دستورات قرآن و اهل بيت (ع) ، به عالمان ربّاني و فقيهان وارسته و عادل مراجعه کنند و با راهنمايي آنان تکاليف ديني خود را به کار بندند .

امام صادق (ع) فرمود :

فَأمّا مَن کانَ مِنَ الفُقَهاء صائناً لنَفسِه ، حافِظاً لِدينِهِ ، مُخالفاً لهواه ، مُطيعاً لأمر مَولاه ، فَلِلعَوامِّ أن يُقَلِّدوه . وَ ذلکَ لايَکُونث إلّا بَعضَ فُقَهاء الشّيعَهِ لاجَميعَهُم .

و اما هر که از فقيهان ، نفس خويش را نگهدارد و دين خود را حفظ کند و با خواسته هاي نفس خود مخالفت نمايد ، و مطيع امر مولايش باشد ، عوام راست که از او تقليد کنند و اين شامل بعضي از فقيهان شيعه باشد نه تمامي آنها . ( تفسير الامام /300 )

و فقيهان دين نيز وظيفه دارند مردم را با حقايق ديني آشنا سازند و از رسيدگي به امور آنان کوتاهي نورزند و زمينه هاي ظهور مولايشان حضرت مهدي (ع) را فراهم آورند .

باشد که با آمدن آن حضرت (ع) ، پايه هاي دين مستحکم شود و صحن گيتي لبريز از عدل و داد گردد . انشاءالله

" يا أيُّها الَّذينَ آمَنُوا اصبِروا و صابِروا وَ رابِطُوا وَاتَّقُوا اللهَ لَعَلَّکُم تُفلِحونَ " . ( آل عمران / 200 )

اي کساني که ايمان آورده ايد ، صبر کنيد و شکيبايي ورزيد و آماده و حاضر يراق باشيد و از خداي پروا کنيد ؛ شايد که رستگار شويد .

حضرت باقر (ع) آيه فوق را چنين بيان فرمود :

إصبِروا عَلي أداءِ الفَرائِضِ . وَ صابِرُوا عَدُوَّکُم . وَ رابِطُوا إمامَکُمُ المُنتَظَر . ( غيبه النعماني / 27 )

صبر کنيد بر گزاردن احکام شرع . و شکيبايي ورزيد در برابر دشمنان . و آماده و حاضر يراق باشيد براي امامتان که در انتظار او هستيد .