برگزاری کارگاه دانش افزایی اعضای هیئت علمی سومین دوره هم اندیشی کارمندان دانشگاه مازندران هشتمین ضیافت اندیشه استادان دانشگاه مازندران جلسه تخصصی واکاوی اجرائی شدن عفاف و حجاب در دانشگاه باتاکید بر چالش های پیش رو برگزاري دوره آموزش مجازي بهانه وصل در ايام ماه مبارك رمضان بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از استادان، نخبگان و پژوهشگران دانشگاه‌ها: مراسم معنوي احياءليالي پر فيض قدر در آستانه فرا رسیدن سالروز حماسه غرور آفرین عملیات بیت المقدس برگزار شد:مراسم گرامی داشت آزادسازی خرمشهر برگزاری پنجاه و پنجمین نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه مازندران با موضوع «نقش اخلاق حرفه ای در ارتقا جایگاه دانشگاه»

"بررسی قصص قرآن از دیدگاه دراماتیک" منتشر می‌شود

مجموعه پژوهشی با نام "بررسی قصص قرآن از دیدگاه دراماتیک" از سوی چیستا یثربی تدوین و در چهار جلد منتشر می‌شود .

به گزارش خبرگزاری مهر،  این پژوهش در برگیرنده داستانهای مرتبط با پیامبرانی چون یونس، یوسف و همچنین اصحاب کهف است .

پیش بینی شده این اثر در چهار جلد به چاپ رسیده و همزمان منتشر شوند .

در قرآن کریم مطالب و مبانی بسیاری در قالب داستانهای کوتاه و بلند مطرح شده اند که توجه به آنها و درک و دریافت پیامهای مستتر در این قصه ها، عمق آموزه های قرآنی مشخص می شوند .

این قصه ها تبیین کننده مباحث زندگی ساز، برای دنیا و آخرت انسانها هستند .