رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام، مهمانان کنفرانس وحدت و قشرهای مختلف مردم: دومین نشست هم اندیشی تخصصی اساتید ونخبگان دانشگاهی دانشگاه مازندران ،باموضوع:« راهکارهای ارتباط موثر دانشگاه با جامعه از منظر رشته های فنی مهندسی» نشست مشترک مسولان محترم دفاتر نهاد و مدیران محترم گروه معارف اسلامی دانشگاه های استان مازندران اولین کارگاه آموزشی گفتگوی ماه با حضور مسوولان دانشگاهی و جمع کثیری از بازنشستگان دانشگاه:کانون مهر بازنشستگان دانشگاه مازندران راه اندازی شد مسول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ماندران در پنجمین دور نشست هیات رییسه دانشگاه با اعضای هیات علمی در دانشکده علوم انسانی: رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجتماع عظیم و پرشکوه بسیجیان در ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم توسط هیات مذهبی محبان الحسین دانشگاه مازندران سیزدهمین جلسه اساتید روحانی عضو هیات علمی دانشگاه مازندران

برگزاری مراسم شب شهادت حضرت فاطمه (س) در خوابگاه حضرت زینب (س) دانشگاه مازندران

مراسم شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) مورخ 94/12/2 از ساعت 20:30 لغایت 22 در نمازخانه خوابگاه حضرت زینب(س) با حضور حجت الاسلام رحیمیان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه مازندران ودانشجویان ساکن خوابگاه برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام رحیمیان ضمن تسلیت ایام عزای شهادت حضرت زهرا(س) به بیان وتشریح عظمت شخصیت فاطمه (ع) علی رغم گذراندن فقط 18 بهار از زندگانی پربرکتش پرداخت تا آنجا که سیره فکری وعملی او حتی برای انسان های کامل ،معصوم وامام عصر(عج) به عنوان برترین الگو معرفی می گردد.

مسئول نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه مازندران در تشریح صفت مظلومیت فاطمه (ع) که در تعابیر معصومین (ع) آمده بیان داشت : آن حضرت (ع) نه فقط در طول زندگی خویش از صحنه ولادت وکودکی تا شهادت بر اوجفا شده بود، پس از شهادتش نیز حتی با گذشت 14 قرن هنوز بر او ستم می رود ،چه ازجانب دشمنانش که می خواهند نور وفروغ او را کم رنگ جلوه دهند ویا خاموش نمایند ویا ازجانب دوستدارانش که با عدم تلاش برای شناخت صحیح ، ویا معرفی وارائه مکتب متعالی فاطمی ، ویا عمل به سیره نورانیش به او ستم کرده اند.

وامروزه نیز فاطمه (ع) مظلومه است از جانب ما ، که علی رغم اظهار محبت و گریه وتاثر از ستم ها و مصیبت های طاقت فرسایش نشانی از او در ابعاد مختلف زندگی فردی واجتماعی خویش نمی یابیم.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه مازندران در بخش پایانی سخنانش با اشاره به این که حقیقت فاطمه (ع) علی رغم افق بالای دید و پرواز در اوج که از فراخور درک متعارف نگاه های زمینی وپست خارج است عنوان داشتند : این حقیقت ومکتب امروزه می تواند به عنوان یک مکتب قابل عرضه ، چالش های فرهنگی واجتماعی وسیاسی و... ما را پاسخگو باشد.

وانجام این مهم با استعانت وتوسل به عنایات حضرتش ،رسالتی بر عهده دوستانش خصوصا در مجامع علمی ودانشگاهی خواهد بود.

P>

مداحی اهل بیت عصمت وطهارت وپذیرایی از شرکت کنندگان پایان بخش این مراسم معنوی بوده است. لازم به ذکر است این مراسم تا شب سوم شهادت حضرت زهرا (س) در خوابگاه حضرت زینب (س) ادامه خواهد یافت.