رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام، مهمانان کنفرانس وحدت و قشرهای مختلف مردم: دومین نشست هم اندیشی تخصصی اساتید ونخبگان دانشگاهی دانشگاه مازندران ،باموضوع:« راهکارهای ارتباط موثر دانشگاه با جامعه از منظر رشته های فنی مهندسی» نشست مشترک مسولان محترم دفاتر نهاد و مدیران محترم گروه معارف اسلامی دانشگاه های استان مازندران اولین کارگاه آموزشی گفتگوی ماه با حضور مسوولان دانشگاهی و جمع کثیری از بازنشستگان دانشگاه:کانون مهر بازنشستگان دانشگاه مازندران راه اندازی شد مسول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ماندران در پنجمین دور نشست هیات رییسه دانشگاه با اعضای هیات علمی در دانشکده علوم انسانی: رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجتماع عظیم و پرشکوه بسیجیان در ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم توسط هیات مذهبی محبان الحسین دانشگاه مازندران سیزدهمین جلسه اساتید روحانی عضو هیات علمی دانشگاه مازندران

اولین نشست دبیران هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی دانشگاه های استان مازندران 19 اسفند 94 در دانشگاه مازندران برگزار گردید.

دفتر هم اندیشی اساتید ونخبگان دانشگاه های استان مازندران جهت انسجام  وهماهنگی میان دفاتر هم اندیشی اساتید دانشگاه ای استان اولین نشست هم اندیشی دبیران هم اندیشی اساتید ونخبگان دانشگاه های استان مازندران را مورخ 19/12/94 را در دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه مازندران برگزار نمود.
در آغاز حجه الاسلام والمسلمین حاج آقا رحیمیان مسئول نهاد استانی ، ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان  و تسلیت ایام فاطمیه ، اظهار امیدواری کردند که برای استفاده از ظرفیت بالای موجود میان استید و نخبگان دانشگاهی ، زمینه های ارتقاء با تشکیل و فعالیت استانی هم اندیشی فراهم آید .

حجت الاسلام رحیمیان با بیان اینکه مرکز هم اندیشی جهت رسیدن  یه جایگاه مطلوب میبایست حرکت پر شتابی را آغاز نماید اذعان داشتند  : الحمد الله این وضعیت با تغیرات مدیریت آغاز گردید .
ایشان ضمن تشکر از دبیر سابق هم اندیشی دانشگاه مازندران جناب آقای دکتر ربیع نتاج به خاطر خدمات چند ساله ایشان ، برای جناب آقای دکتر علویان در این سمت  آرزوی توفیق نمودند .
در ادامه جلسه دکتر علویان دبیر استانی و دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه مازندران ، با بیان تسلیت ایام فاطمیه و الگو گیری از سیره فاطمی در تمامی فعالیت های فرهنگی ، علمی ، سیاسی و ... از حضور دبیران هم اندیشی دانشگاه های استان تشکر نموده و اظهار امیدواری نمودند در این حرکت جدید که از سوی مسئولین نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها ، جهت ارتقای و فعالیت های حداکثری اساتید در مجموعه فعالیت های دانشگاه صورت گرفته است ، جایگاه حقیقی خود را باز یافته و در مسیر اعتلای دانشگاه و در نهایت ارتقائ و اعتلای ایران اسلامی بینجامد .

وی با اشاره به رویکرد جدید هم اندیشی ، تاکید نمودند که فعالیت های دانشگاه های استان جهت هم افزایی و بهره گیری بیشتر نیازمند به فعالیت های روشمند و وحدت بخش دارد که این هدف از سوی همه ی مسئولین دانشگاه ای دور از دسترس نیست .
دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه های مازندران  در ادامه با اشاره به بخش های مختلف مرکز هم اندیشی ، از اداره هماهنگی ، اداره فرهنگی  و اداره دانش افزایی اشاره داشتند که استفاده از این ظرفیت مغفول مانده است که همکاران باید حداکثر استفاده را در این زمینه فراهم آورند .
ایشان در پایان  ضمن تشکر  ویژه از همه دبیران هم اندیشی که زحمات فراوانی را بدون هیچ چشم داشت مادی انجام میدهند ، ضمن اشاره به سخنان مسئول محترم مرکز هم اندیشی نهاد مقام معظم رهبری جناب حجه الاسلام دکتر سادات نژاد در نشست مشهد ، مبنی بر اهمیت جایگاه هم اندیشی ، یادآوری نمودند که اگر همکاری به دلایل مختلف فرصت کافی را برای ادامه همکاری ندارند ، برادری دیگر این مسئولیت را پذیرا گردد ، تا برای رسیدن به اهداف مقدس نظام و منویات مقام معظم رهبری ( دامت برکات )گام های موثرتری برداشته شود .
در ادامه دبیران محترم هم اندیشی اساتید به بیان نظریات ودیدگاه های خویش پرداختند.