رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام، مهمانان کنفرانس وحدت و قشرهای مختلف مردم: دومین نشست هم اندیشی تخصصی اساتید ونخبگان دانشگاهی دانشگاه مازندران ،باموضوع:« راهکارهای ارتباط موثر دانشگاه با جامعه از منظر رشته های فنی مهندسی» نشست مشترک مسولان محترم دفاتر نهاد و مدیران محترم گروه معارف اسلامی دانشگاه های استان مازندران اولین کارگاه آموزشی گفتگوی ماه با حضور مسوولان دانشگاهی و جمع کثیری از بازنشستگان دانشگاه:کانون مهر بازنشستگان دانشگاه مازندران راه اندازی شد مسول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ماندران در پنجمین دور نشست هیات رییسه دانشگاه با اعضای هیات علمی در دانشکده علوم انسانی: رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجتماع عظیم و پرشکوه بسیجیان در ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم توسط هیات مذهبی محبان الحسین دانشگاه مازندران سیزدهمین جلسه اساتید روحانی عضو هیات علمی دانشگاه مازندران

برگزاری چهل وسومین نشست هم اندیشی اساتید ونخبگان دانشگاه مازندران با موضوع «دانشگاه،اقتصادمقاومتی،اقدام وعمل»

چهل و سومین نشست هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه مازندران با موضوع دانشگاه، اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل با حضور دکتر میرنیا ریاست دانشگاه ، حجت الاسلام رحیمیان مسئول نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه و تعداد 75 نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه   مورخ 95/2/9 در منطقه عباس آباد شهرستان بهشهر برگزار گردید .

در آغاز جلسه ، آیاتی از  کلام الله مجید تلاوت شد
در ادامه دکتر میرنیا ریاست محترم دانشگاه مازندران ضمن  خیر مقدم  به اساتید عنوان داشتند امید است انجام چنین هم اندیشی هایی سبب رشد و اعتلای سطح کیفی دانشگاه گردد

رئیس دانشگاه مازندران درر ادامه  با بیان نمونه هایی از کشور های توسعه یافته رمز موفقیت و پیشرفت آنها را نهادینه کردن فرهنگ ترجیح منافع جمعی و گروهی  بر منافع فردی دانست وافزود ،نقش دانشگاه و دانشگاهیان خصوصا اساتید در این عرصه بسیار تعیین کننده وراهبردی می باشد .
رییس دانشگاه جامع استان در ادامه  عدم پیشرفت جوامع دیگررا  ریشه در بی تعهدی و بی مسئولیت ها دانست ، که منجر به هدر رفت پتانسیل ها وظرفیت ها  می گردد .

رئیس دانشگاه مازندران با طرح این سوال که آیا به اندازه حقوق و مزایایی که دانشگاه وسایر سازمان ها وارگان ها از بودجه دولتی دریافت می کنند اعم از حقوق، مزایا  ... به همان تناسب کارایی دارند ومثمر ثمر می باشند ؟ عنوان داشتند باید درشرایط سخت ودشوار در  تصمیم گیری ها و اجرای امور  با همفکری و تعامل با هم بر نقاط ضعف غلبه کرده ، نقاط قوت راتقویت نماییم تا اهدافی که دریک نظام اسلامی  ترسیم شده است دست یابیم .
در ادامه این نشست  دکتر علویان دبیرهم اندیشی اساتید ونخبگان دانشگاهی دانشگاه مازندران ضمن خیرمقدم به اساتید وقدردانی از مسئولین دانشگاه  بابت حمایت از  برگزاری این چنین نشست های علمی عنوان داشتند ، تمامی سعی دلسوزان از برگزاری این دست برنامه ها با محوریت دانشگاهیان ، حرکت دانشگاه از وضع موجود به سمت وسوی وضع مطلوب وایده آل می باشد همان دانشگاهی که می تواند منشا تحولات در راستای اهداف نظام مقدس اسلامی گردد.

دکتر علویان در ادامه ضمن تشریح رئوس برنامه ها واهداف مرکز هم اندیشی اساتید ونخبگان کشور عنوان داشتند تمامی زیر ساخت ها برای سوق دادن اساتید برای نقش آفرینی در حوزه های مختلف علمی،پژوهشی وفرهنگی مهیا می باشد.
دبیر هم اندیشی اساتید ونخبگان دانشگاه مازندران ضمن بیان نکاتی در خصوص موضوع نشست  شاخص های 10 گانه مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی را برشمردند وخواستار مشارکت هر چه بیشتر اساتید در ارائه دیدگاه ها ونظریات شان شدند.

سپس اساتید  حاضر در جلسه نظرات خود را به شرح ذیل مطرح نمودند .
دکتر شریفی دانشکده اقتصاد :
ضعف در سیستم آموزشی وسرمایه های سرگردان و معطل در سیستم آموزشی منجر به تربیت نیروی انسانی ناکارآمد می گردد.

دکتر باقر زاده دانشکده الهیات :
یکی از مسئولیت هایی که دانشگاه میتواند داشته باشد این است که اقتصاد ریاضتی و اقتصاد مقاومتی را تبیین کنند . که اگر معنای اقتصاد مقاومتی به خوبی و روشنی تعریف شود مورد استقبال همگان واقع می گردد.
دکتر محمدی از دانشکده میراث فرهنگی :
اساتید میتوانند در مصرف کالای داخلی تاثیرگذار باشند و دولت هم باید جلوی ورود کالاهای غیر ضروری را بگیرد .
دکتر میراشرفی :
عدم تعریف درست از  رابطه دانشگاه با صنعت  که می تواند حلقه مفقوده پیشرفت وتعالی کشور باشد
دکتر مرادی علوم کامپیوتر:
هرگزکیفیت را فدای کمیت نکنیم دلایل عدم توسعه وپیشرفت  ما این است که کمیت رابر کیفیت ترجیح میدهیم .
دکتر قربانزاده :
اقتصاد مقاومتی نباید فقط درحد حرف باشد . با اتخاذ تدابیری چون مشارکت در پروژه های صنعتی دانشگاه می تواند نقش مهمی در رونق اقتصادی  ایفا کند.