جلسه تخصصی واکاوی اجرائی شدن عفاف و حجاب در دانشگاه باتاکید بر چالش های پیش رو برگزاري دوره آموزش مجازي بهانه وصل در ايام ماه مبارك رمضان بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از استادان، نخبگان و پژوهشگران دانشگاه‌ها: مراسم معنوي احياءليالي پر فيض قدر در آستانه فرا رسیدن سالروز حماسه غرور آفرین عملیات بیت المقدس برگزار شد:مراسم گرامی داشت آزادسازی خرمشهر برگزاری پنجاه و پنجمین نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه مازندران با موضوع «نقش اخلاق حرفه ای در ارتقا جایگاه دانشگاه» برگزاری کارگاه توانمند سازی اعضای طرح حکمت دانشجویان دانشگاه مازندران با حضور مدیر امور مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ها

مراسم بدرقه کاروان دانشجویی پیاده روی اربعین دانشگاه مازندران

مراسم بدرقه کاروان دانشجویی پیاده روی اربعین بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر واز محل یادمان مقدس شهدای گمنام دانشگاه به سمت میدان نیما دانشکده علوم انسانی مورخ24/8/95 برگزار گردید .

در این مراسم که با زیارت شهدای گمنام دانشگاه توسط زائران حسینی دانشگاه مازندران آغاز گردید. مداح اهل بیت در رثای  مصیبات حضرت سیدالشهدا  و کاروان اسرای کربلا به  مداحی پرداخت و به سنت مرسوم بدرقه زائران به چاووشی خوانی پرداخت .

در ادامه این مراسم حجت الاسلام و المسلمین رحیمیان مسئول نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه مازندران ضمن بیان روایاتی در خصوص فضیلت زیارت اربعین به بیان مطالب پرداختند و خطاب به دانشجویان عنوان داشتند: برحسب روایات زائر حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) مورد مشایعت و همراهی فرشتگان الهی  قرار میگیرد ، لذا قدر این لحظات وفرصت مغتنمی که بابت حضور در این اجتماع عظیم  زائرین حسینی در اربعین نصیبتان گردیده را بدانید و برای تمامی دلسوزان نظام اسلامی ،رزمندگان اسلام در اقصی نقاط دنیا،دانشگاهیان و ... در این ایام و لحظات سرشار از معنویت  دعا نمایید.
رئیس دفاتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه استان مازندران در بخش پایانی سخنانش  با اشاره به اینکه یکی از برکات سوره ضحی ، حفظ مسافر از خطرات سفر میباشد ، به نیت سلامتی مسافران و زائران دانشجویی دانشگاه مازندران به همراه حضار در مراسم این  سوره را تلاوت نمودند .