برگزاری کارگاه توانمند سازی اعضای طرح حکمت دانشجویان دانشگاه مازندران با حضور مدیر امور مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ها برگزاری جلسه ستاد اقامه نماز دانشگاه مازندران در آغازین روزهای سال 1397 حضور و سخنرانی رهبر معظم انقلاب در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی در آغاز سال ۱۳۹۷ پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز سال ۱۳۹۷ برگزاری مراسم فاطمیه در دانشگاه مازندران به همراه ویژه برنامه «مهمان مادر» مراسم وداع با شهید گمنام بیانیه 22 بهمن:بیانیه هیات رییسه دانشگاه مازندران به مناسبت فرارسیدن یوم الله 22 بهمن به منظور هم افزایی و هماهنگی فیما بین دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی با موسسه تحقیقاتی وزارت دفاع:نشست هماهنگی دفتر نمایندگی وزارت دفاع با مرکز هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه مازندران کارگاه دانش افزایی اساتید با موضوع نوگرایی دینی در اندیشه امام خمینی(ره) در دانشگاه مازندران حجت الاسلام رحیمیان در پنجمین نشست مدیران گروه های آموزشی وروسای دانشکده های دانشگاه مازندران: نقش ما در تربیت نیروهایی که صلاحیت اداره کشور را داشته باشند بسیار حایز اهمیت است

مراسم بدرقه کاروان دانشجویی پیاده روی اربعین دانشگاه مازندران

مراسم بدرقه کاروان دانشجویی پیاده روی اربعین بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر واز محل یادمان مقدس شهدای گمنام دانشگاه به سمت میدان نیما دانشکده علوم انسانی مورخ24/8/95 برگزار گردید .

در این مراسم که با زیارت شهدای گمنام دانشگاه توسط زائران حسینی دانشگاه مازندران آغاز گردید. مداح اهل بیت در رثای  مصیبات حضرت سیدالشهدا  و کاروان اسرای کربلا به  مداحی پرداخت و به سنت مرسوم بدرقه زائران به چاووشی خوانی پرداخت .

در ادامه این مراسم حجت الاسلام و المسلمین رحیمیان مسئول نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه مازندران ضمن بیان روایاتی در خصوص فضیلت زیارت اربعین به بیان مطالب پرداختند و خطاب به دانشجویان عنوان داشتند: برحسب روایات زائر حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) مورد مشایعت و همراهی فرشتگان الهی  قرار میگیرد ، لذا قدر این لحظات وفرصت مغتنمی که بابت حضور در این اجتماع عظیم  زائرین حسینی در اربعین نصیبتان گردیده را بدانید و برای تمامی دلسوزان نظام اسلامی ،رزمندگان اسلام در اقصی نقاط دنیا،دانشگاهیان و ... در این ایام و لحظات سرشار از معنویت  دعا نمایید.
رئیس دفاتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه استان مازندران در بخش پایانی سخنانش  با اشاره به اینکه یکی از برکات سوره ضحی ، حفظ مسافر از خطرات سفر میباشد ، به نیت سلامتی مسافران و زائران دانشجویی دانشگاه مازندران به همراه حضار در مراسم این  سوره را تلاوت نمودند .