با حضور مسوولان دانشگاهی و جمع کثیری از بازنشستگان دانشگاه:کانون مهر بازنشستگان دانشگاه مازندران راه اندازی شد مسول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ماندران در پنجمین دور نشست هیات رییسه دانشگاه با اعضای هیات علمی در دانشکده علوم انسانی: رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجتماع عظیم و پرشکوه بسیجیان در ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم توسط هیات مذهبی محبان الحسین دانشگاه مازندران سیزدهمین جلسه اساتید روحانی عضو هیات علمی دانشگاه مازندران در پی عملیات ترویستی اهواز صادر شد:بیانیه‌ هیات رییسه دانشگاه مازندران پیام رهبر معظم انقلاب در پی حادثه تروریستی در اهواز:دستگاه‌های مسؤول دنباله جنایتکاران را تعقیب و به پنجه قضایی بسپارند برگزاری کارگاه دانش افزایی اعضای هیئت علمی سومین دوره هم اندیشی کارمندان دانشگاه مازندران

مراسم بدرقه کاروان دانشجویی پیاده روی اربعین دانشگاه مازندران

مراسم بدرقه کاروان دانشجویی پیاده روی اربعین بعد از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر واز محل یادمان مقدس شهدای گمنام دانشگاه به سمت میدان نیما دانشکده علوم انسانی مورخ24/8/95 برگزار گردید .

در این مراسم که با زیارت شهدای گمنام دانشگاه توسط زائران حسینی دانشگاه مازندران آغاز گردید. مداح اهل بیت در رثای  مصیبات حضرت سیدالشهدا  و کاروان اسرای کربلا به  مداحی پرداخت و به سنت مرسوم بدرقه زائران به چاووشی خوانی پرداخت .

در ادامه این مراسم حجت الاسلام و المسلمین رحیمیان مسئول نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه مازندران ضمن بیان روایاتی در خصوص فضیلت زیارت اربعین به بیان مطالب پرداختند و خطاب به دانشجویان عنوان داشتند: برحسب روایات زائر حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) مورد مشایعت و همراهی فرشتگان الهی  قرار میگیرد ، لذا قدر این لحظات وفرصت مغتنمی که بابت حضور در این اجتماع عظیم  زائرین حسینی در اربعین نصیبتان گردیده را بدانید و برای تمامی دلسوزان نظام اسلامی ،رزمندگان اسلام در اقصی نقاط دنیا،دانشگاهیان و ... در این ایام و لحظات سرشار از معنویت  دعا نمایید.
رئیس دفاتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه استان مازندران در بخش پایانی سخنانش  با اشاره به اینکه یکی از برکات سوره ضحی ، حفظ مسافر از خطرات سفر میباشد ، به نیت سلامتی مسافران و زائران دانشجویی دانشگاه مازندران به همراه حضار در مراسم این  سوره را تلاوت نمودند .