برگزاری کارگاه دانش افزایی اساتید دانشگاه مازندران برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه (س) در دانشگاه مازندران در ایام پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی برگزار گردید؛چهل ونهمین نشست هم اندیشی اساتید ونخبگان دانشگاه مازندران در قالب بازدید علمی از دستاوردهای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گزارش تصویری از:برگزاری ویژه برنامه گراميداشت سی و هشتمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در جوار یادمان شهدای گمنام دانشگاه برگزاری دروه آموزشی «راهبری فرهنگی 2» ویژه مسئولین،معاونین ،مدیران اجرایی ومسئولین واحد خواهران دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه های استان مازندران،گلستان وسمنان برگزاری نشست هم اندیشی اساتید(ویژه بانوان) با موضوع «آسیب شناسی دغدغه های دختران دانشجو» در دانشگاه مازندران رهبر معظم انقلاب اسلامی ارتحال حجت الاسلام و المسلمین هاشمی رفسنجانی را تسلیت گفتند/ فقدان این رفیق دیرین، همرزم و همکار نزدیک سخت و جانکاه است پیام تسلیت هیات رییسه ی دانشگاه مازندران در پی ارتحال حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی(ره):یار دیرین حضرت امام(ره) به لقاءالله پیوست برگزاری کارگاه دانش افزایی اساتید با موضوع تاریخ وتمدن اسلامی

حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیامی، ارتحال رفیق دیرین و همسنگر و همگام دوران مبارزات نهضت اسلامی حضرت حجت الاسلام و المسلمین آقای حاج شیخ اکبر هاشمی رفسنجانی را تسلیت گفتند.

متن پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب اسلامی به شرح زیر است:

انّا لله و انّا الیه راجعون
با دریغ و تأسف خبر درگذشت ناگهانی رفیق دیرین، و همسنگر و همگام دوران مبارزات نهضت اسلامی، و همکار نزدیک سالهای متمادی در عهد جمهوری اسلامی جناب حجت‌الاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ اکبر هاشمی رفسنجانی را دریافت کردم. فقدان همرزم و همگامی که سابقه‌ی همکاری و آغاز همدلی و همکاری با وی به پنجاه و نه سال تمام می‌رسد، سخت و جانکاه است. چه دشواریها و تنگناها که در این دهها سال بر ما گذشت و چه همفکریها و همدلیها که در برهه‌های زیادی ما را با یکدیگر در راهی مشترک به تلاش و تحمل و خطرپذیری کشانید. هوش وافر و صمیمیت کم‌نظیر او در آن سالها، تکیه‌گاه مطمئنی برای همه‌ی کسانی که با وی همکار بودند به ویژه برای اینجانب به شمار می‌آمد. اختلاف نظرها و اجتهادهای متفاوت در برهه‌هائی از این دوران طولانی هرگز نتوانست پیوند رفاقتی را که سرآغاز آن در بین‌الحرمین کربلای معلّی بود به کلی بگسلد و وسوسه‌ی خناسانی که در سالهای اخیر با شدّت و جدیت در پی بهره‌برداری از این تفاوتهای نظری بودند، نتوانست در محبت شخصی عمیق او نسبت به این حقیر خلل وارد آورد.
او نمونه‌ی کم‌نظیری از نسل اوّل مبارزان ضد ستم‌شاهی و از رنج‌دیدگان این راه پرخطر و پرافتخار بود.
سال‌ها زندان و تحمل شکنجه‌های ساواک و مقاومت در برابر این همه و آنگاه مسئولیتهای خطیر در دفاع مقدس و ریاست مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان و غیره، برگهای درخشان زندگی پر فراز و نشیب این مبارز قدیمی است.
با فقدان هاشمی اینجانب هیچ شخصیت دیگری را نمی‌شناسم که تجربه‌ای مشترک و چنین درازمدت را با او در نشیب و فرازهای این دوران تاریخ‌ساز به یاد داشته باشم.
اکنون این مبارز کهنسال در محضر محاسبه‌ی الهی با پرونده‌ئی مشحون از تلاش و فعالیت گوناگون قرار دارد، و این سرنوشت همه‌ی ما مسئولان جمهوری اسلامی است.
غفران و رحمت و عفو الهی را برای وی از صمیم قلب تمنا میکنم و به همسر گرامی و فرزندان و برادران و دیگر بازماندگان ایشان تسلیت عرض میکنم.
غفرالله لنا و له

سید علی خامنه‌ای