نشست مسئولان و کارکنان دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه مازندران با رییس دانشگاه مازندران با موضوع شناخت آسیب های فرهنگی و رویکردها برگزاری کارگاه توانمندسازی منتخبین تشکلها وکانون های دانشجویی با حضور مبلغه اعزامی از معاونت امور دفاتر ومبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ها در ساختمان کتابخانه مرکزی دانشگاه انجام شد: آیین افتتاح و بهره برداری از بوستان اندیشه دانشگاه مازندران برگزاری پنجاه وسومین نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه مازندران با موضوع «خانواده متعالی در اسلام» برگزاری دوره دانش افزایی اساتید با موضوع اقتصاد مقاومتی برگزاری ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه مازندران در مشهد مقدس برگزاری اولین نشست توجیهی طرح تمرکززدایی جذب اساتید معارف اسلامی دانشگاه های استان مازندران در دانشگاه مازندران برگزاری مراسم احیا لیالی پرفیض قدر در دانشگاه مازندران برگزاری پنجاه ویکمین نشست هم اندیشی اساتید ونخبگان دانشگاه مازندران

برگزاری نشست هم اندیشی اساتید(ویژه بانوان) با موضوع «آسیب شناسی دغدغه های دختران دانشجو» در دانشگاه مازندران

دفتر هم اندیشی اساتید ونخبگان دانشگاهی دانشگاه مازندران ، دومین نشست ویژه بانوان محترم هیات علمی دانشگاه مازندران در سال جاری وچهل وششمین نشست هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه مازندران را مورخ 27/10/95  در سالن جلسات سازمان مرکزی دانشگاه مازندران با حضور سرکار خانم عزتی مدرس حوزه ودانشگاه وتعداد 40 نفر از اساتید هیات علمی دانشگاه برگزار نمود.

در این نشست ضمن تبادل نظر اساتید حاضر  در این نشست با محوریت آسیب شناسی رفتاری دانشجویان،سرکار خانم عزتی در خصوص مهم ترین تهدیداتی که نسل دانشجویی حاضر با آن مواجه می باشد  و نیز راهکارهای برون رفت و مقابله با این تهدیدات به تفصیل به ایراد سخن پرداخت.

ایشان تحلیل سطحی وضعیف دانشجویان علی رغم افزایش منابع در دسترس و داده های اطلاعاتی ،میل به خودنمایی ، گرایش وترویج به خرافه پرستی و... را از مهم ترین آسیب ها دانسته و از مهمترین راهکار های مقابله با این تهدیدات را مهندسی ذهن جهت مشاوره صحیح جهت پاسخ گویی به «چراها وعلامت سئوال هایی» که چراها وپرسش هایی جهت دانستن وآگاهی نیست بلکه پرسش در جهت نفی مسائل است ، برشمردند.