برگزاری نشست هم اندیشی اساتید(ویژه بانوان) با موضوع «آسیب شناسی دغدغه های دختران دانشجو» در دانشگاه مازندران

دفتر هم اندیشی اساتید ونخبگان دانشگاهی دانشگاه مازندران ، دومین نشست ویژه بانوان محترم هیات علمی دانشگاه مازندران در سال جاری وچهل وششمین نشست هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه مازندران را مورخ 27/10/95  در سالن جلسات سازمان مرکزی دانشگاه مازندران با حضور سرکار خانم عزتی مدرس حوزه ودانشگاه وتعداد 40 نفر از اساتید هیات علمی دانشگاه برگزار نمود.

در این نشست ضمن تبادل نظر اساتید حاضر  در این نشست با محوریت آسیب شناسی رفتاری دانشجویان،سرکار خانم عزتی در خصوص مهم ترین تهدیداتی که نسل دانشجویی حاضر با آن مواجه می باشد  و نیز راهکارهای برون رفت و مقابله با این تهدیدات به تفصیل به ایراد سخن پرداخت.

ایشان تحلیل سطحی وضعیف دانشجویان علی رغم افزایش منابع در دسترس و داده های اطلاعاتی ،میل به خودنمایی ، گرایش وترویج به خرافه پرستی و... را از مهم ترین آسیب ها دانسته و از مهمترین راهکار های مقابله با این تهدیدات را مهندسی ذهن جهت مشاوره صحیح جهت پاسخ گویی به «چراها وعلامت سئوال هایی» که چراها وپرسش هایی جهت دانستن وآگاهی نیست بلکه پرسش در جهت نفی مسائل است ، برشمردند.