برگزاری مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه (س) در دانشگاه مازندران

هیات مذهبی دانشجویی محبان الحسین (ع) در ایام شهادت صدیقه طاهره حضرت فاطمه (سلام الله علیها) مراسم عزاداری همراه با سخنرانی ومداحی از تاریخ 10/12/95 لغایت 13/12/95 با حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه مازندران برگزار نمود.

اولین روز این مراسم در تاریخ 10/12/95  با برپایی ایستگاه صلواتی ونیز مداحی وسینه زنی با حضور اساتید ،کارکنان ودانشجویان دربین الصلاتین ظهر وعصر  نمازخانه حضرت ولی عصر(عج) برگزار گردید ،همچنین بعد از نماز مغرب وعشا مراسم مداحی وسخنرانی ونیز پذیرایی از عزاداران برگزار گردید.

دومین روز مراسم ایام فاطمیه سال 1395 در دانشگاه مازندران با برگزاری مراسم عزاداری در نمازخانه حضرت ولی عصر(عج) در بین الصلاتین ادامه یافت .

مراسم عزاداری در شب شهادت حضرت فاطمه(س) با  سخنرانی حجت الاسلام حیدری با موضوع سیره فاطمی آغاز گردید .ایشان با برشمردن ویژگی های متعالی حضرتش ،ایشان را به عنوان الگوی نمونه برای بشریت دانستند واذعان داشتند ائمه معصوم(ع) نیز حضرت زهرا(س) را الگوی خویش می دانستند.

در ادامه مراسم شب شهادت حضرت فاطمه (س) مداح اهل بیت در رثای مظلومیت مادر سادات به مداحی پرداخت .پایان بخش مراسم شب شهادت پذیرایی از عزاداران به صرف شام بوده است.

همچنین مراسم عزاداری دانشگاهیان دانشگاه مازندران در ایام فاطمیه در شب شام شهادت حضرت زهرای اطهر در تاریخ 13/12/95 برگزار گردید.در این مراسم حجت الاسلام حیدری ضمن تشریح اوصاف واسما حضرت فاطمه (س)،اذعان داشتند : حضرت زهرای مرضیه(س) با گذشتن از مال ،جان ، فرزند ،حیثیت خویش ،مشی عملی دفاع از حریم امامت و ولایت را  به عنوان مکتبی متعالی برای تمام اعصار بر جای گذاشت.

در ادامه این مراسم مداح اهل بیت  به مداحی پرداخت .

پایان بخش این مراسم ، اطعام عزاداران به  صرف شام بوده است