برگزاری چهارمین نشست دبیران استانی هم اندیشی دانشگاه های کشور مورخ 14 اردیبهشت در دانشگاه مازندران

چهارمین نشست دبیران استانی هم اندیشی دانشگاه های کشور در روز پنج شنبه 14 اردیبهشت به میزبانی دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مازندران برگزار گردید.

در ابتدای این نشست دکتر مرتضی علویان دبیر استانی هم اندیش اساتید ضمن خیرمقدم به شرکت کنندگان این نشست گزارشی از آمار وارقام  آموزش عالی در استان مازندران ارائه نمود وعنوان داشتند با این حجم از دانشگاهیان استان مازندران و پتانسیل مناسبی که دانشگاه های استان به لحاظ منابع انسانی موجود است میتوان انتظار داشت با برنامه ریزی وحرکت اصولی به نتایج مطلوب وموثری دست یافت.

بنابر این گزارش ، دکتر سیدخلاق میرنیا رییس دانشگاه مازندران در این نشست که باحضور معاون محترم فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ها ،رییس مرکز هم اندیشی اساتید ودبیران استانی هم اندیشی دانشگاه های کشور  برگزار شد، ضمن اعلام این مطلب که گاهی فکر می کردم که چرا اصلا موضوع هم اندیشی مطرح شده است، هم اندیشی یعنی چه؟ گفت: واقعیت این است که آنچه که امروز به ما صدمه می زند، عدم وحدت و همفکری و با یک روش فکر کردن است. پیگیری یک هدف مشترک دارای هدف بالایی است که این هم ناشی از گذشته ما است، چرا که هر وقت دشمن قصد صدمه زدن به ما را داشت از راه تفرقه وارد شده است. اگر باز به تاریخ 1000 سال گذشته برگردیم می بینیم که از یک گونه فکر نکردن و یک هدف نداشتن چقدر دچار مشکل و مصیبت شده ایم.

رییس دانشگاه مازندران در بخش پایانی سخنان خود گفت: همه باید وظیفه های خود را به نحو عالی انجام دهیم. باید احساس مسوولیت دینی بکنیم و همه وظایف خود را به نحو احسن انجام دهیم. باید همان عشقی که در اول انقلاب بود همین الان نیز پیاده شود و حضور داشته باشد. شما برادران عزیز مسوولیت سنگینی دارید. اصلا از بی پولی و امکانات ترسی نداشته باشید. هر برنامه ای که خواستید بگذارید نه تنها در این زمینه، بلکه در تمام زمینه ها در دانشگاه ترسی از بی پولی و امکانات نداشته باشید. در دینداری باید همین کار را بکنیم. فکر می کنم امروز صحنه جهاد اکبر ما در دانشگاه است و باید در این زمینه تلاش کنیم. باید دانشگاه را سنگری بر علیه دشمن و اهریمن بگیریم. سپاه دانش را بر علیه سپاه جهل و نادانی و بی غیرتی و بی دینی تقویت کنیم. امیدوارم که اول خودم و بعد بقیه ی شما در این راه موفق باشید تا در مقابل خون شهدا و امام شهیدان و مقام معظم رهبری و تمام دلسوزان این کشور شرمنده نباشیم.

در ادامه این نشست معاون محترم فرهنگی سیاسی نهاد و رییس مرکز هم اندیشی اساتید و کارشناسان مربوطه به تبیین وتشریح اهداف وبرنامه های مرکز هم اندیشی اساتید پرداختند .

همچنین دبیران هم اندیشی استانی به ارائه گزارش فعالیت ها و عملکرد دفتر استانی خویش و دفاتر تابعه پرداختند