حجت الاسلام رحیمیان در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) در دانشگاه مازندران عنوان داشتند:امام(ره) بنده ی تکلیف و وظیفه بود و جز خدا چیز دیگری نمی دید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، در آستانه‌ی فرا رسیدن بیست و هشتمین سالگرد ارتحال ملکوتی حضرت امام(ره)، ستاد گرامی‌داشت حضرت روح الله دانشگاه مازندران مراسمی را در نمازخانه ی سازمان مرکزی و همچنین مسجد حضرت امام جعفر صادق(ع) پردیس دانشگاه برگزار کرد.

حجت الاسلام محمد رحیمیان رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مازندران به عنوان سخنران مراسم نمازخانه ی سازمان مرکزی دانشگاه، در ابتدای سخنانش در رثای حضرت امام(ره) گفت: سخن گفتن از امام، به خاطر عظمت ایشان، بسیار سخت و دشوار است. اگر بخواهیم در یک نگاه اجمالی امام را معرفی کنیم امام تمثل اسلام ناب بود، تمثل اسلام واقعی بود. جمله ای شهید صدر دارد که می فرماید: ذوب در امام بشوید همانطور که او در اسلام ذوب شد. وقتی خصایص و ابعاد و جوانب امام را بررسی می کنیم کمتر نمونه ای بعد از معصومین می توانیم سراغ بگیریم.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران سپس با طرح این سئوال که از چه بعد امام صحبت کنیم؟ افزود: بعد علمی امام که صاحب نظر در بسیاری از رشته های علوم بود، فلسفه، فقه، تفسیر، اصول، عرفان در عرصه های مختلف در حد تمام و کامل بود. در بعد عبادی و عرفانی امام اگر بررسی کنیم می بینیم که اینجا هم در اوج قله بود و مصادیق و نمونه هایی که در زندگی این بزرگوار با اصرار ایشان بر کتوم بودن. چون یکی از جهاتی که ما نتوانستیم عظمت شخصیت امام را در بیابیم خصوصیت کتوم بودن او بود. مسایلی را که مربوط به جنبه ی شخصی و خصوصی خودش بود می پوشاند و بازگو نمی کرد اما بعضی از جلوه های او که کنار رفته، انسان می بیند که امام در اوج قله همانندی نداشت.

حجت الاسلام رحیمیان ادامه داد: حضرت امام(ره) آنقدر در عرصه ی عرفان بالا رفته بود و آنقدر صاحب تاثیر و اثر شده بود که به مراتب بالای ایمان رسیده بود. صلابت و قاطعیت امام که مثال زدنی بود و شاخص بود در کنارش آن رفعت و رحمت ویژه ای که داشت. گاهی اوقات گلی زیبا آنچنان او را جلب می کرد و گاهی اوقات برابر دشمنی مانند آمریکای 40 سال قبل ایستادگی می کرد. با آن همه نفوذ و کارشکنی، وقتی لانه ی جاسوسی تسخیر شد، امام گفت آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند.

رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مازندران در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به  برخی روایات که خبر از آمدن امام داده بودند، گفت: در کتاب سفینه البحار مرحوم جناب شیخ عباس قمی، روایتی از موسی بن جعفر(ع) آمده است که می گوید مردی از قم به پا می خیزد که مردم را به حق دعوت می کند و مجموعه ای چون پاره های آهن دور او گرد می آیند، از جنگ ملول و دلزده نمی شوند و ترس در آن ها راه ندارد و بر خدا توکل می کنند. ما اگر می خواهیم پیروان آن امام بزرگوار باشیم باید همانند روایت در میدان های جهاد، خسته نشویم و سستی نکنیم.

حجت الاسلام رحیمیان سپس به تعبیری از حضرت آیت الله جوادی آملی در مورد امام اشاره کرد و افزود: ایشان ترس را ترساند تا به حوزه ها سرایت نکند. با یک صلابتی ملت را زنده کرد و مستحکم کرد.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران با اشاره به مطلبی از یکی از نویسندگان در بعد شخصیت امام، گفت: غرب را به زلزله در اورد، شرق را حیران و سرگشته خودش کرد و کل عالم را بخود مشغول کرد.

وی افزود: اینکه در راهی تنها هستیم و دیگران از موضع حق ما طرفداری نکنند باید به راه خود ادامه دهیم چون راه حق است. امام راحل این ها را در عمل نشان داد و ثابت کرد. صلابت و قاطعیتی که امام راحل در برخورد با مسایل داشت هیچ چیزی در برابر آن تشخیص الهی که داده بود نمی توانست مانع اجرای آن تشخیص شود. ایشان با صلابت خود نگذاشت کشور دست منافقان و بیگانگان بیافتد. امام در راه خدا بر اساس تشخیص خودش جز خدا به کس دیگری توجه نمی کرد.

حجت الاسلام رحیمیان در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: اگر ارادتی به امام دارید اگر امام هنوز بر دل ها حاکم است و نفوذ دارد و هنوز تاثیرگذار بر جان ها است، نه فقط برای ما ایرانی ها و شیعه ها و مسلمان ها، بلکه همه ی دنیا را اسیر خود کرده، چون امام بنده ی تکلیف و وظیفه بود و جز خدا چیز دیگری نمی دید و اگر بخواهیم امام را رهنمودی برای خود بگیریم باید این درس را بگیریم که لا اله الا الله ما حقیقی باشد و جز او همه را کنار بگذاریم و به این سادگی نیست و باید تمرین کرد. باید از نفس و هوای خود دوری کنیم و فقط خدا را در نظر داشته باشیم اگر اینگونه باشیم هم دنیای ما با عزت و سربلندی پیش خواهد رفت و هم آخرت ما خوب خواهد بود.

روابط عمومی دانشگاه مازندران

امور رسانه های گروهی