برگزاری کارگاه دانش افزایی اعضای هیئت علمی سومین دوره هم اندیشی کارمندان دانشگاه مازندران هشتمین ضیافت اندیشه استادان دانشگاه مازندران جلسه تخصصی واکاوی اجرائی شدن عفاف و حجاب در دانشگاه باتاکید بر چالش های پیش رو برگزاري دوره آموزش مجازي بهانه وصل در ايام ماه مبارك رمضان بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از استادان، نخبگان و پژوهشگران دانشگاه‌ها: مراسم معنوي احياءليالي پر فيض قدر در آستانه فرا رسیدن سالروز حماسه غرور آفرین عملیات بیت المقدس برگزار شد:مراسم گرامی داشت آزادسازی خرمشهر برگزاری پنجاه و پنجمین نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه مازندران با موضوع «نقش اخلاق حرفه ای در ارتقا جایگاه دانشگاه»

دفتر هم اندیشی اساتید ونخبگان دانشگاهی دانشگاه مازندران برگزار نمود: نشست علمی آموزشی با موضوع آشنایی با طب اسلامی ویژه با نوان محترم هیات علمی دانشگاه

دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه مازندران ششمین نشست تخصصی ویژه با نوان محترم هیات علمی دانشگاه را با موضوع آشنایی باطب اسلامی با حضور سرکار خانم فیض آبادی به عنوان مدرس وبالغ بر 50 نفر از اساتید هیات علمی دانشگاه مازندران مورخ 96/10/6 در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم ریاضی برگزار نمود.

در ابتدای این نشست دکتر علویان دبیر هم اندیشی اساتید ونخبگان دانشگاهی دانشگاه مازندران ضمن خیر مقدم به اساتید حاضر در نشست ، با تبیین موضوع نشست ، به بیان اهداف برگزاری چنین نشست هایی پرداختند وعنوان داشتند:هدف دفتر هم اندیشی اساتید دانشگاه مازندران تغییر رویکرد از برگزاری برنامه های عمومی به برگزاری نشست هایی تخصصی با موضوعات مختلف با توجه به پتانسیل وظرفیت دانشگاه جامع مازندران وبرخورداری از رشته ها وتخصص های متنوع می باشد تا بتوانیم  ماحصل ونتایج این نشست ها را به عنوان الگویی کاربردی به بخش های مختلف نظیر صنعت،اقتصاد و... ارائه دهیم .

در ادامه این نشست سرکار خانم فیض آبادی به طرح موضوع ومباحث پرداخت .

در پایان نشست نیز اساتید حاضر به بیان دیدگاه وسئوالات پرداختند.