به منظور هم افزایی و هماهنگی فیما بین دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی با موسسه تحقیقاتی وزارت دفاع:نشست هماهنگی دفتر نمایندگی وزارت دفاع با مرکز هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه مازندران کارگاه دانش افزایی اساتید با موضوع نوگرایی دینی در اندیشه امام خمینی(ره) در دانشگاه مازندران حجت الاسلام رحیمیان در پنجمین نشست مدیران گروه های آموزشی وروسای دانشکده های دانشگاه مازندران: نقش ما در تربیت نیروهایی که صلاحیت اداره کشور را داشته باشند بسیار حایز اهمیت است سخنرانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه به مناسبت گرامیداشت حماسه یوم الله 9دی در نمازخانه حضرت ولی عصر(عج) دانشگاه مازندران همزمان با فرارسیدن سالروز بزرگداشت حماسه 9 دی صادر شد:بیانیه هیات رییسه ی دانشگاه مازندران دفتر هم اندیشی اساتید ونخبگان دانشگاهی دانشگاه مازندران برگزار نمود: نشست علمی آموزشی با موضوع آشنایی با طب اسلامی ویژه با نوان محترم هیات علمی دانشگاه به مناسبت سالروز شهادت آیت الله مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه:وحدت حوزویان و دانشگاهیان به دلیل اینکه قشر مرجع جامعه هستند از اهمیت والاتری برخوردار است در پی اقدام نابخردانه ترامپ در انتقال پایتخت رژیم جعلی و غاصب اسرائیل به بیت المقدّس صادر شد:بیانیه شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران در محکومیت اقدام اخیر رییس جمهور آمریکا مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران:آمریکا و اسراییل ظرفیت های جهان اسلام را نشناخته و همین اقدام ابلهانه، باعث وحدت امت اسلامی و شروع انتفاضه ای دیگر خواهد بود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، حجت الاسلام محمد رحیمیان رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان و مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران درپنجمین نشست مدیران گروه های آموزشی وروسای دانشکده های دانشگاه مازندران که با حضور ریاست محترم  واعضای هیات رییسه دانشگاه مازندران در سالن مطالعه مجتمع رفاهی شهید نواب صفوی دانشگاه برگزار گردید   عنوان داشتند: باید به این نکته توجه کرد که هدف و رسالت دانشگاه و دانشگاهیان چه است؟ انسان با یک توجه اجمالی به این حقیقت می رسد که نقش ما در مرکز آماده سازی و مهیا شدن نیروهایی که باید کارایی و صلاحیت لازم برای اداره ی کشور داشته باشند یعنی همین دانشجویان، بسیار حایز اهمیت است.

حجت الاسلام رحیمیان ادامه داد: ما آینده این کشور را با عملکرد خود رقم می زنیم و نیروهای خود را آماده می کنیم. اگر خوب به عمل بیایند و پرورش یابند، قطعا آینده ی خوبی در انتظار ما خواهد بود و خیر و برکت آن به ما خواهد رسید، اما اگر برعکس این باشد ظلمات آن به ما خواهد رسید و قطعا باید پاسخگو باشیم. ما باید دانشجو را هم به صلاحیت علمی و هم در بعد ایمانی و اخلاقی به کمال برسانیم. قطعا ما تاثیرگذار در این مسایل هستیم و در جامعه هم همین‌گونه است. لذا این وظیفه ما را سنگین می کند، گرچه باعث افتخار است اما مسوولیت زیادی دارد. ما خیلی در معرض تحلیل و آسیب هستیم و دانشجو چه ما بخواهیم چه نخواهیم از ما الگو می گیرد. پس باید طوری رفتار کنیم تا در همه موضوعات الگوی خوبی باشد.

مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران به مقوله نظم و برنامه ریزی در میان اساتید و مدیران نیز اشاره کرد و افزود: آیا پیشرفت در کشورهای پیشرفته بدون برنامه و بی ملاحظه بوده است؟ استاد و دانشجو هر وقت که خواستند، آمدند و رفتند؟ در بخش آسیب های اجتماعی که خود مقام معظم رهبری هم تاکید بر آن داشتند، در قسمت اعتیاد دو درصد افزایش داشتیم. اوقات فراغت دانشجویان 80 به 20 است! چه کسی مقصر است؟ اگر از حداکثرتوانایی دانشجو استفاده نشود، خیانت به خود او است! اگر نتوانیم از این بیت المال و امکانات به درستی استفاده کنیم، چگونه پاسخگوی اعمال خود خواهیم شد؟ چرا نباید در داخل کشور از این جوان استفاده شود؟

رییس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان در پایان خاطرنشان کرد: به نظر من امروز نیاز به تحول داریم. من باید رسالت این مرکب و قلم را داشته باشم. هر کسی تجربیات موفقی دارد، خالصانه آن را در اختیار دیگران قرار دهد. به جای اینکه زکات علم را پراکنده کنیم و رایگان در اختیار بگذاریم، مشغول دیگر کارها شده ایم. باید تحول ایجاد کرد، تحولی که از خود ما شروع شود و می توانیم باصفا و صمیمیت و نگاه اخروی به این قضیه نگاه کنیم تا در این زمینه موفق باشیم.

گزارش کامل این نشست را می توانید از اینجا مشاهده نمایید.