با حضور مسوولان دانشگاهی و جمع کثیری از بازنشستگان دانشگاه:کانون مهر بازنشستگان دانشگاه مازندران راه اندازی شد مسول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ماندران در پنجمین دور نشست هیات رییسه دانشگاه با اعضای هیات علمی در دانشکده علوم انسانی: رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجتماع عظیم و پرشکوه بسیجیان در ورزشگاه یکصد هزار نفری آزادی برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم توسط هیات مذهبی محبان الحسین دانشگاه مازندران سیزدهمین جلسه اساتید روحانی عضو هیات علمی دانشگاه مازندران در پی عملیات ترویستی اهواز صادر شد:بیانیه‌ هیات رییسه دانشگاه مازندران پیام رهبر معظم انقلاب در پی حادثه تروریستی در اهواز:دستگاه‌های مسؤول دنباله جنایتکاران را تعقیب و به پنجه قضایی بسپارند برگزاری کارگاه دانش افزایی اعضای هیئت علمی سومین دوره هم اندیشی کارمندان دانشگاه مازندران

برگزاری مراسم فاطمیه در دانشگاه مازندران به همراه ویژه برنامه «مهمان مادر» مراسم وداع با شهید گمنام

هیات محبان الحسین (ع) دانشگاه مازندران همزمان با ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (س) مراسم عزاداری را مورخ 29/11/96 لغایت 1/12/96 در نمازخانه حضرت ولی عصر(عج) پردیس دانشگاه مازندران برگزار نمود.

در این مراسم حجج اسلام آقایان شیرافکن وانواری مبلغین محترم اعزامی از معاونت منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ها با موضوع سیره فاطمی به سخترانی پرداختند.همچنین مراسم مداحی و نوحه خوانی نیز در رثای مظلومیت حضرت زهرای اطهر(س) توسط مادحین اهل بیت(ع) برگزار گردید.

از دیگر برنامه های برگزار شده ایام فاطمیه دانشگاه مازندران می توان به برگزاری حلقه های معرفتی در خوابگاه ها ، برپایی مواکب وایستگاه های صلواتی در محوطه پردیس دانشگاه ،شرح وتفسیر حدیث شریف کساء توسط مبلغه های محترم اعزامی سرکار خانم فرخنده وسرکار خانم باقریان در خوابگاه دانشجویی حضرت زینب (س)، اطعام و شام دهی عزاداران فاطمی در شب شام شهادت حضرت زهرا (س) ... بوده است.

همچنین ویژه برنامه ای تحت عنوان«مهمان مادر» در شب شام شهادت حضرت زهرا (س) برگزار گردید که با حضورپیکر مطهر شهید گمنام در جمع عزاداران فاطمی دانشگاه مازندران و مراسم وداع با شهید ، فضای دانشگاه مازندران را به  عطر جان فزای این لاله های زهرایی معطر نمود و معنویت ونورانیت خاصی به آخرین شب مراسم عزاداری فاطمیه سال 1396 دانشگاه مازندران بخشید.