جلسه تخصصی واکاوی اجرائی شدن عفاف و حجاب در دانشگاه باتاکید بر چالش های پیش رو برگزاري دوره آموزش مجازي بهانه وصل در ايام ماه مبارك رمضان بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از استادان، نخبگان و پژوهشگران دانشگاه‌ها: مراسم معنوي احياءليالي پر فيض قدر در آستانه فرا رسیدن سالروز حماسه غرور آفرین عملیات بیت المقدس برگزار شد:مراسم گرامی داشت آزادسازی خرمشهر برگزاری پنجاه و پنجمین نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه مازندران با موضوع «نقش اخلاق حرفه ای در ارتقا جایگاه دانشگاه» برگزاری کارگاه توانمند سازی اعضای طرح حکمت دانشجویان دانشگاه مازندران با حضور مدیر امور مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ها

برگزاری مراسم فاطمیه در دانشگاه مازندران به همراه ویژه برنامه «مهمان مادر» مراسم وداع با شهید گمنام

هیات محبان الحسین (ع) دانشگاه مازندران همزمان با ایام شهادت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا (س) مراسم عزاداری را مورخ 29/11/96 لغایت 1/12/96 در نمازخانه حضرت ولی عصر(عج) پردیس دانشگاه مازندران برگزار نمود.

در این مراسم حجج اسلام آقایان شیرافکن وانواری مبلغین محترم اعزامی از معاونت منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ها با موضوع سیره فاطمی به سخترانی پرداختند.همچنین مراسم مداحی و نوحه خوانی نیز در رثای مظلومیت حضرت زهرای اطهر(س) توسط مادحین اهل بیت(ع) برگزار گردید.

از دیگر برنامه های برگزار شده ایام فاطمیه دانشگاه مازندران می توان به برگزاری حلقه های معرفتی در خوابگاه ها ، برپایی مواکب وایستگاه های صلواتی در محوطه پردیس دانشگاه ،شرح وتفسیر حدیث شریف کساء توسط مبلغه های محترم اعزامی سرکار خانم فرخنده وسرکار خانم باقریان در خوابگاه دانشجویی حضرت زینب (س)، اطعام و شام دهی عزاداران فاطمی در شب شام شهادت حضرت زهرا (س) ... بوده است.

همچنین ویژه برنامه ای تحت عنوان«مهمان مادر» در شب شام شهادت حضرت زهرا (س) برگزار گردید که با حضورپیکر مطهر شهید گمنام در جمع عزاداران فاطمی دانشگاه مازندران و مراسم وداع با شهید ، فضای دانشگاه مازندران را به  عطر جان فزای این لاله های زهرایی معطر نمود و معنویت ونورانیت خاصی به آخرین شب مراسم عزاداری فاطمیه سال 1396 دانشگاه مازندران بخشید.