جلسه تخصصی واکاوی اجرائی شدن عفاف و حجاب در دانشگاه باتاکید بر چالش های پیش رو برگزاري دوره آموزش مجازي بهانه وصل در ايام ماه مبارك رمضان بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از استادان، نخبگان و پژوهشگران دانشگاه‌ها: مراسم معنوي احياءليالي پر فيض قدر در آستانه فرا رسیدن سالروز حماسه غرور آفرین عملیات بیت المقدس برگزار شد:مراسم گرامی داشت آزادسازی خرمشهر برگزاری پنجاه و پنجمین نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه مازندران با موضوع «نقش اخلاق حرفه ای در ارتقا جایگاه دانشگاه» برگزاری کارگاه توانمند سازی اعضای طرح حکمت دانشجویان دانشگاه مازندران با حضور مدیر امور مبلغان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ها

دفتر هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاهی ،دانشگاه مازندران ،پنجاه و پنجمین نشست هم اندیشی اساتید دانشگاه مازندران را با موضوع نقش اخلاق حرفه ای در ارتقاءجایگاه دانشگاه مورخ 21/2/1397در امام زاده عالی کیا سلطان منطقه گردشگری آلشرود آمل با حضور 80 نفر از اعضاء هیئت علمی دانشگاه برگزار نمود.

در ابتدای این نشست دکتر علویان ،دبیر هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاهی دانشگاه مازندران ،ضمن خیر مقدم و قدر دانی از اساتید به جهت مشارکت در برنامه های دفتر هم اندیشی در خصوص موضوع نشست به ایراد سخن پرداخت.
دبیر هم اندیشی اساتید دانشگاه های استان مازندران در ادامه سخنان خویش از طرح مصوب جدید هیات اجرایی جذب دانشگاه در خصوص برگزاری دوره های دانش افزایی خبر دادندو افزودند :
بر اساس این طرح 5 عنوان معرفتی دوره های دانش افزایی در 3 سطح برای تمامی اعضای محترم هیات علمی طی یک تقویم منظم تدوین شده است که پس از بررسی های کارشناسی در هیات اجرایی جذب در مرحله تصویب نهایی و ابلاغ می باشد.
ایشان در ادامه با بیان اینکه  از امتیازات تهیه وتدوین این طرح سهولت دسترسی به عناوین دوره های مورد نیاز جهت تکمیل عناوین پنچگانهدوره های معرفت افزایی می باشد اذعان داشتند با اجرای این طرح  هم در راستای اهداف آئین نامه شورای اسلامی شدن دانشگاه ها ،گام موثر و مثمر ثمری برداشته می شود.

در ادامه این نشست دکتر میرنیا رئیس دانشگاه مازندران در خصوص موضوع این نشست به ایرراد سخن پرداخت
  ایشان در بخشی از  سخنان خویش با بیان اینکه ما به عنوان اساتید و معلمان دانشگاه نباید رسالت اخلاقی مان را فراموش کنیم تاکید نمودند استاد دانشگاه می تواند با نگاه توامان تعلیم وتربیت در کاهش آسیب های اجتماعی و روحی روانی  دانشجویان نظیر اعتیاد .... نقش موثر ومثمر ثمری ایفا نماید.

در پایان نشست اساتید دانشگاه به بیان دیدگاه ها ونظریات خویش حول موضوع نشست پرداختند
گفتنی است  طبق برنامه ریزی های  انجام شده توسط دفتر هم اندیشی اساتید ، برنامه های جانبی در کنار این نشست تدارک دیده شد که از جمله آن می توان به پیاده روی صبحگاهی در منطقه گردشگری آلشرود، زیارت امامزاده عالی کیا سلطان(ع) ؛ استفاده از امکانات رفاهی دانشگاه شمال آمل و... اشاره نمود.